CIH Capstone 2 | November 29, 2023 | 6:30 – 8:00 PM

Workshop Objectives:

- Review workshop goals and agenda
- Participants debrief the Field Trips
- Participants draft a capstone project description
- Participants develop an action matrix to advance their capstone project
- Presentations

Workshop Schedule

6:10 pm	Facilitators join webinar	 Technical troubleshooting Last-minute check-ins 	15 mins.
6:25 pm	Slide 2 - Start webinar	 Admit and welcome participants to webinar Welcome slide Appreciate everyone for participation in the field trips 	5 mins
6:30pm	Set guidelines	 Zoom basics Slide of basic commitments Purpose of CIH - so pressing as we saw with all of the recent storm events. 	3 mins
6:33 pm	Debrief Field Trips	What were some highlights? How did it inform your engagement with stormwater? Did it change how you thought about community assets/ stakeholders? What would you do differently next time?	10 mins
6:43 pm	Breakout Room 1- Draft capstone description	Draft a one or two-paragraph project description	20 mins
7:03 pm	Share Back	Each Group briefly presents their capstone project	10 mins
7:13 pm	Slide Deck - Opportunities to continue this work	Cyatharine Overview of next steps with capstones Ramont Bell - Green Teams Ryan Scherzinger - RR Steering Committee	12 mins

7:25 pm	Breakout Room 2 - Action Matrix	Groups fill out an action matrix with next steps; Facilitator discusses CNT support based off notes from Cyatharine	25 mins
7:50 pm	Wrap-up/ Reflection	 Next steps: work with Congregation, School District, Municipality, CNT, Faith in Place, Calumet Collaborative, etc. to advance project Gratitude and thanks Signal final survey Reflection 	5 min.
8:00 pm	End Webinar		